- Despre noi

ECHIPA

Orice produs de calitate e rezultatul muncii unei echipe de calitate

Suntem o companie dinamica, cu un apetit crescut pentru dezvoltare, cu o abordare centrata pe clienti.
Dispunem de o echipa manageriala cu mai mult de 15 ani experienta in domeniul constructiilor rezidentiale, experienta dobandita in afara granitelor tarii.
In prezent lucram la cele mai inalte standarde si la un inalt nivel profesional, folosind cele mai bune materiale. Suntem implicati integral in proiectele noastre si venim in intampinarea dumneavoastra, a clientilor, cu spatii de locuit confortabile, la un raport cat mai corect calitate/ pret.
Compania noastra a luat nastere in urma analizei pietei imobiliare din zona Sibiu, unde am constatat o serie neajunsuri pentru clienti:

  • suprafetele utile ale apartamentelor existente erau foarte mici
  • nu se punea accentul suficient de mult pe esteticul cladirilor si a spatiilor din jurul lor (majoritatea blocurilor erau inconjurate doar de dale de beton)
  • lipsa spatiilor verzi si a spatiilor de joaca
  • calitatea scazuta a materialelor utilizate la constructii
  • abateri considerabile de la retetare si proceduri specifice domeniului

Am venit cu o alternativa intampinata cu mare interes de catre piata din Sibiu si incepand cu anul 2015 ne-am construit reputatia unui dezvoltator serios, care nu construieste de banda rulanta, ci pentru confortul viitorilor locatari. 

Te invitam si pe tine sa te alaturi comunitatilor formate in jurul proiectelor noastre! Pune pret pe locuinta ta si pe confortul pe care ti-l poate oferi.

Daniel Kurtmann

Daniel Kurtmann

Administrator

0741 22 99 99

Samuel Kurtmann

Samuel Kurtmann

Director general

Georgeta Mateescu

Georgeta Mateescu

Responsabil administrativ